Algemene informatie Foto's Video's Downloads
Coxx Liftboxx zijaanzichtEfficiËnte en slimme stadsdistributieSnel laden en lossen op grond niveau in een kleine truck met hoog laadvermogen. Met diverse Boxx-units voor vele toepassingen, eenvoudig op te pakken zonder de cabine te verlaten. Behaal tijdwinst door het voor-laden van transport containers.

De Coxx LiftBoxx is verkrijgbaar in 3,5 - 5,0 en 6,6 ton GVW. Voor rijbewijs B, C en C1. Diverse merken cabine beschikbaar, met keuze uit Euro 6 diesel, CNG of elektrische aandrijving.

De Coxx LiftBoxx is ontwikkeld om stadsdistributie efficienter te maken. Gebrek aan ruimte bij een stijgende transport behoefte, vergroot de noodzaak van slimme, flexibele en groene transport-oplossingen in steden.

Coxx Mobile Systems specialiseert zich in slimme distributie oplossingen en modulaire chassis contructies uit hoog sterkte staal. Deze lichtgewicht combinatie van innovatie en toepassingen is wereldwijd uniek.Liftboxx side by side

Voordelen

Tijdwinst bij laden & lossen
Sneller laden en lossen door het RoRo principe (Roll-on Roll-off). De laadbak, of containerunit zakt in 8 seconden tot op de grond. Op 25 adressen bespaart u 18% ofwel 1,5 uur per voertuig, per dag met de LiftBoxx.

Laden op grond niveau
Direct toegang zonder opstap. De LiftBoxx dropt haar laadvloer tot grondniveau. Elk type lading tot 4.500 mm lang rolt op de kleinste wieltjes al snel in en uit.

Geen laadklep nodig
Minder wachttijden, meer effectieve kilometers, meer laadvermogen.

Multifunctioneel
Met 3 chassisbreedtes en Boxx lengtes tot 5.000 mm zijn de mogelijkheden eindeloos. Aankoppelen van een andere Boxx verandert het gebruiksdoel. Zonder van voertuig te wijzigen.

Gunstige ergonomie
Stop met zwaar tillen van uw lading en het klimmen in uw bedrijfswagen. In plaats van uw lading te tillen brengt u de laadvloer omlaag. Zo beperkt u belasting van rug, knie en schouders.

Wisselfunctie
De LiftBoxx is flexibel inzetbaar, met verschillende containerunits, laadbakken op maat en overige toepassingen. Met één LiftBoxx kunnen verschillende klanten en projecten tegelijk bediend worden.

Laadvloer aan te sluiten op loading dock
Optioneel is de laadvloer op te tillen tot 1,5 meter hoogte. Hierdoor is laden en lossen bij loading docks mogelijk.

liftboxx detail

Laadvloer

50
mm
Max Gewicht

6.600
kg
Vermogen

180
Pk

Lengte tot 5m

Hoogte tot 4m

Laadvermogen tot 4.000kg


Bekijk meer specificaties »

Toepassingen

De basis van iedere laadbak of containerunit wordt gevormd door de zogenaamde zelfdragende aluminium vloer. De opbouw van deze basisvloer is praktisch volledig vrij te bepalen. Door de opbouw te variëren kan de toepassing van het totale voertuig worden aangepast.

De meest gebruikte Boxx-unit is de SquareBoxx. Deze containerunit is geschikt voor 6 tot 8 europallets inclusief een palletwagen. Daarnaast is een standaard uitbouwde variant beschikbaar voor maximaal volume, naast een open laadvloer met opstaande randen voor maximaal laadvermogen bij een beperkte investering.

Type
 
GVW
 
Laadvermogen
Bij 4m boxx
Boxx lengte
 
Rijbewijs
 

XF 35-40 3.500 Kg 900 Kg 2.500 tot 4.000 mm B

XF 50-40 5.000 Kg 2.200 Kg 2.000 tot 4.500 mm C1

XF 70-40 6.600 Kg 4.000 Kg 3.000 tot 5.000 mm C1

Offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Neem contact op met Coxx Mobile Systems. Ga naar de contactpagina of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan »

info@coxx.nl
Direct contact: +31 (0) 85 30 30 205


Neem contact op »