Algemene informatie Foto's

Mobiel kantoor politie België

Een mobiele kantoor op maat

Mobiele kantoren van Coxx Mobile systems worden naar uw wensen ontworpen. We bieden u kwaliteit en comfort, volledig afgestemd op uw behoeftes en situatie. Onze specialiteit in lage vloer chassis van bijzonder hoge kwaliteit bieden het perfecte uitgangspunt voor verrijdbare kantoren. Coxx mobiele kantoren zijn er als afzetbare kantoorunits en als zelfrijdende kantoorruimtes, vast aan de cabine.

Mobiele kantoren voor vele doeleinden

Onze mobiele kantoren zijn zijn voor vele doelen in te zetten. Hieronder een greep uit eerder gefabriceerde toepassingen:

Mobiele Politie posten
Drank en drugs controle voertuigen
Mobiel podium
Mobiele tandarts praktijk
Mobiele gehoormeting
Mobiele fitness ruimte
Demonstratie wagens

Mobiele werkplaatsen voor de race industrie
Jury wagens bij grote evenementen
Test voertuigen
Product voorstellingen
Grote motorhomes

Lees hier onze special met slimme oplossingen voor mobiel ondernemen »


Mobiel kantoor Jeugdtandverzorging Amsterdam

Mobiel kantoor als oplegger of aanhangwagen

Coxx Mobile Systems bouwt speciale aanhangwagens en opleggers, voor specifieke doeleinden. Vooraf worden de wensen en ontwerpen van zowel het chassis, als de extern gebouwde carrosserie doorgesproken. Kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid staan hierbij voorop.

Wij zijn gespecialiseerd in BE Opleggers en aanhangwagens van 5,5 ton tot 20 ton totaal gewicht. Onze kwaliteit zit voornamelijk in de laadvloerhoogte van 250 mm. In het looppad is zelfs 100 mm hoogte mogelijk, wanneer er voor hydropneumatische vering wordt gekozen.

Onze mobiele kantoor opleggers en aanhangwagens zijn altijd geheel op maat en bevatten vaak bijzondere eigenschappen. De opleggers kunnen zakken tot op het wegdek, zelf rijden met een benzine-, diesel-, of elektrische aandrijving. Deze wagens zijn standaard voorzien van luchtvering, of optioneel hydropneumatisch geveerd. Op verzoek kunnen ze uitschuiven naar links, rechts, achter en/of naar boven. Ons designteam leeft zich graag helemaal uit op uw uitdaging.

Offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Neem contact op met Coxx Mobile Systems. Ga naar de contactpagina of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan »

info@coxx.nl
Direct contact: +31 (0) 85 30 30 205


Neem contact op »