Haenni Asweegsystemen tegen overbelasting

Coxx levert en verhuurt asweegsystemen, waarmee u de belasting per as kunt bepalen. Overbelading kan ongevallen veroorzaken, of torenhoge verkeersboetes.

Daarnaast zorgt een verkeerde indeling van de lading, of te hoge belasting voor hoge slijtage aan uw wagenpark. Met onze asweeg systemen maakt u de belasting per as inzichtelijk. Vaak is een andere indeling van de lading al voldoende, voor veilig en evenwichtig vervoer.

Weegsysteem Haenni WL103
Haenni WL103 weegsysteem

Haenni weegsystemen

Het Zwitserse merk Haenni is sinds jaren bekend als top of the line in weegsystemen. De Haenni WL 103 is een geijkt systeem klasse OIML 4, het meest gebruikte systeem voor asweging. Vele politiekorpsen in heel Europa gebruiken deze weegplaten om de asbelasting van vrachtauto’s te controleren. Als bedrijf bent u ook zeer gebaat bij de nauwkeurige Haenni weegplaten.

Voordat het transport vertrekt kunt u controleren of de juiste aslasten zijn gerespecteerd. Dit geeft u inzicht in de belading en voorkomt onnodige boetes en reparaties achteraf. Daarnaast geeft de zekerheid van correct belasting van uw transport rust voor de ondernemer en de chauffeur, bij een weging door de politie.

haenni-logo

Coxx is dealer voor Belgie
Importeur Benelux MD techniek BV

Download de gebruiksaanwijzing van de Haenni WL 103.

Gebruiksaanwijzing (PDF) »

Verhuur weegplaten en weegsystemen

Wij hebben verschillende sets ter beschikking in de verhuur. Neem contact op voor een offerte op maat en de lopende aanbiedingen.

Of download de verhuurinformatie:

Verhuurinformatie (PDF) »

Haenni weegplaten verhuur

Onboard aslast weegsystemen

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij diverse onboard aslast weegsystemen leveren. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen via het contactformulier.

Neem contact op »

haenni aslast weegsysteem

Offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Neem contact op met Coxx Mobile Systems. Ga naar de contactpagina of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan »

info@coxx.nl
Direct contact: +31 (0) 85 30 30 205


Neem contact op »