werkenbijcoxx

Werken bij Coxx Mobile Systems

Ons imago als logistieke gamechanger zorgt voor groei in meerdere landen en markten.
Om gecontroleerd door te groeien zijn we hard op zoek naar collega's die onze passie delen.

Help jij ons de logistieke standaard te verhogen en de wereld te veroveren met lage chassis en slimmere distributie?

Vacatures

OPEN SOLLICITATIE
Wegens de huidige marktomstandigheden hebben wij een tijdelijke vacaturestop ingelast. Toch kijken wij altijd uit naar talent om ons team verder te versterken.

Onze ambitieuze groeiambities op wereldschaal zorgen voor continue uitdaging op vele fronten. Hebben wij jou nodig om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Stuur ons dan snel jouw CV met motivatie.


Stageplaatsen

Naast productinnovatie en commerciele uitbreiding zijn we sterk gefocust op persoonlijke groei en hebben we ruimte voor diverse meeloop- en afstudeerstages voor VMBO, HBO en WO. Laat ons weten wat jouw achtergrond en ambities zijn en solliciteer naar een stageplaats.

MARKETING AFSTUDEERSTAGE MARKTONDERZOEK (HBO)
De wereld veroveren met distributieoplossingen vergt een slimme aanpak. Bied jij ons het inzicht waar we met onze producten aanwezig moeten zijn, om snel en strategisch te groeien?

In jouw onderzoek doorgrond je de potentie van diverse markten in verschillende landen binnen West-Europa. Jouw advies brengt de organisatie een scherpere focus op de marktsegmenten waar we efficient en gericht kunnen uitbreiden.

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan momenteel niet vacant, maar wil je graag ons team komen versterken? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie naar werkenbij@coxx.nl. En overtuig ons waarom we jou nodig hebben om onze groeiambities te realiseren!