werkenbijcoxx

Werken bij Coxx Mobile Systems

Coxx is ambitieus en groeit snel. Om onze ambities te realiseren zijn we hard op zoek naar collega’s die onze passie delen. Door onze innovatieve distributie oplossingen wordt Coxx in diverse landen en markten als gamechanger gezien. Help jij ons deze markten te veranderen en de wereld te veroveren?

Vacatures

PRODUCTIEMEDEWERKER CHASSISBOUW
Van het eerste boutje tot aan de afwerking ben jij betrokken bij het gehele productieproces. Vanaf een 3D tekening assembleer je onze modulaire chassis. Dagelijks zaag jij gloednieuwe voorwiel aangedreven chassis-cabines door. Deze tover je om tot lichtgewicht bedrijfswagens en slimme distributiesystemen vol innovaties. De productiewerkzaamheden zijn gevarieerd en bestaan uit een mix van schone assemblage, hydrauliek, voertuig elektronica, pneumatiek, licht carrosserie-werk en laswerkzaamheden.

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.

CHASSIS ENGINEER / CONSTRUCTEUR WTB
Onze chassis en slimme distributie oplossingen komen niet zomaar tot stand. Binnen Coxx is de chassis engineer verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van onze oplossingen. Jouw 3D CAD ontwerp dient als basis voor het ontwerpen van de carrosserie, ter goedkeuring voor de klant en als leidraad voor de productie. Een essentiële schakel en bron van kennis binnen de organisatie.

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.


Stageplaatsen

Naast productinnovatie en -ontwikkeling zijn we sterk gefocust op persoonlijke groei en hebben we ruimte voor diverse meeloop- en afstudeerstages voor VMBO, HBO en WO. Laat ons weten wat jouw achtergrond en ambities zijn en solliciteer naar een stageplaats.

MEEWERKSTAGE CHASSISBOUW EN VOERTUIG ASSEMBLAGE (MBO)
Studeer jij werktuigbouwkunde, autotechniek of mechatronica? En wil jij je graag aan de slag in de voertuigproductie?
Kom dan stage lopen in onze werkplaats, waarbij je meewerkt aan de assemblage van modulaire chassis en slimme distributieoplossingen. Je wordt betrokken bij het gehele productieproces, vanaf het eerste boutje tot aan de eindcontrole.

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.

AFSTUDEERSTAGE CONTENT MARKETING STRATEGIE (HBO/WO)
Hoog tijd dat de wereld meer ziet en hoort van Coxx en haar slimme oplossingen! Vind uit wat onze klanten bezig houdt en hoe we hen prikkelen. Via welke kanalen en op welke toon.

Weet jij een technisch hoogdravend product uit te leggen in Jip en Janneke taal? Bijt je dan vast in deze uitdagende opdracht en ontwikkel de ideale content strategie voor Coxx!

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.

MEEWERK-, AFSTUDEERSTAGE TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE (HBO/WO)
Studeer jij Technische Bedrijfskunde (of vergelijkbaar) en ben je op zoek naar een interessante en uitdagende (afstudeer)stage? Coxx Mobile Systems kenmerkt zich door innovatieve producten en oplossingen in de stadsdistributie.

Draag jij bij aan de ontwikkeling van deze producten en de bedrijfsvoering van Coxx? Kom dan jouw studie verrijken bij Coxx.

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er (nog) niet tussen, maar wil je graag ons team komen versterken? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie waarom we jóu nodig hebben om onze ambities te realiseren!